IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Opis proizvoda

WINGATE DOO Beograd koji posluje na web stranici www.salt.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak, WINGATE DOO Beograd ne može garantovati da su svi opisi i slike na sajtu 100% tačni, kompletni i bez grešaka. 

Dostupnost proizvoda na web sajtu može se razlikovati od stanja zaliha u našim maloprodajama. Tačno stanje zaliha možete utvrditi:

– Posećivanjem naših maloprodaja,

– Slanjem upita na e-mail: [email protected] ili

– Pozivom na broj telefona: 060/6262-530

WINGATE DOO Beograd zadržava pravo da može u bilo koje vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci našeg web sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om. WINGATE DOO Beograd se obavezuje da će prihvatiti cenu po kojoj je izvršena porudžbina bez obzira na to da li se cena proizvoda promenila nakon poručivanja. 

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane WINGATE DOO Beograd na mail potrošača, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, o tome ćete bićete obavešteni najkasnije u roku od 5 radnih dana od dana porudžbine.

Radno vreme

Salt Shop je online prodavnica i radi 00-24h, 7 dana u nedelji. Usled tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja naš sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni prilikom pokušaja posete našem sajtu.

Ako želite da pristupite, ispravite ili obrišete bilo koje od svojih podataka o ličnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na [email protected].

Za više informacija o tome kako prikupljamo i skladištimo Vaše podatke o ličnosti, molimo posetite našu Politiku Privatnosti.

Uživajte u kupovini!

Korpa

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!