Najlepši izlog Knez Mihailove

Dragi SALTovci,

Bilo da ste gosti koji traže dodir kulture Beograda, ili naši sugrađani zauzeti svakodnevnim obavezama, često će vas put naneti upravo u srce grada – Knez Mihailovu ulicu. Ova drevna ulica sa dubokim korenima datira unazad do rimskih vremena, noseći u sebi ne samo priču današnjeg Beograda, već i sećanja na vreme kad je ovo mesto bilo Singidunum.

Danas, Knez Mihailova ulica spaja istorijski duh sa savremenim životom, predstavljajući kulturni epicentar, kao i mesto za opuštanje i šoping. Ova ulica je dom najvećim svetskim brendovima iz različitih kategorija proizvoda, među brojnim izlozima i atrakcijama koje pruža, postoji jedan koji se ističe poput dragulja – izlog brenda SALT.

Nedavno je naš izlog proglašen za jedan od estetski najmodernijih i najlepših izloga Knez Mihailove ulice. Velika nam je čast i zadovoljstvo što je naša estetika prepoznata kao nešto što krasi i doprinosi ovoj čuvenoj ulici. Nadamo se da ćemo i budućim sezonskim dizajnima našeg izloga nastaviti da doprinosimo njenom izgledu, kao i da prenosimo našu energiju i inspiraciju na sve one koji prolaze pored SALT shopa.

Ovo je naš način da vas pozovemo u raznoliki i raznobojni svet naših proizvoda, da zajedno osetimo kvalitet, jedinstvenost i da zajedno činimo šarenu sliku ovog dela grada 😉

Budite Povezani

Još vesti

Korpa

Iskoristite 2+1 promotivnu ponudu. Ubacite 3 SALT 600 puffs uređaja u korpu i kupite ih po ceni dva.

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!