Otvaranje SALT SHOPA donosi šarenilo ukusa i boja u srcu Novog Pazara

Proteklog vikenda, u srcu Novog Pazara, dogodio se spektakularan događaj koji je oduševio građane i posetioce – svečano otvaranje SALT Shopa!

Novi lokal, smešten na samom šetalištu, već na prvi pogled privukao je pažnju. Svetao i šaren, ambijent lokala dočekao je goste i pružio priliku da probaju 60 fenomenalnih ukusa. Svaki se istakao svojim kvalitetom, a posebna pažnja posvećena je održavanju ujednačenog inteziteta aroma tokom celog perioda konzumacije.

Promocija tokom otvaranja bila je prava poslastica za sve posetioce. Pušači su imali jedinstvenu priliku da testiraju svoje čulo ukusa i pokušaju da pogode koja je aroma u pitanju. Svako tačno pogođena aroma nagrađivala se vrednim poklonima, što je izmamilo osmehe na licima svih prisutnih.

Ovaj izvanredni lokal je postao nezaobilazno mesto za sve ljubitelje vejpa, pružajući im priliku da uživaju u jedinstvenim vejpovima SALT i MASKKING.

Budite Povezani

Još vesti

Blog
Milos Miscevit

Otvaranje SALT SHOPA donosi šarenilo ukusa i boja u srcu Novog Pazara

Proteklog vikenda, u srcu Novog Pazara, dogodio se spektakularan događaj koji je oduševio građane i posetioce – svečano otvaranje SALT Shopa! Novi lokal, smešten na samom šetalištu, već na prvi pogled privukao je pažnju. Svetao i šaren, ambijent lokala dočekao je goste i pružio priliku da probaju 60 fenomenalnih ukusa. Svaki se istakao svojim kvalitetom,

Pročitaj Više »
Korpa

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!