Otvoren ekskluzivni brend shop SALT

Ekskluzivni brend shop SALT, jedan od najbrže rastućih vape brendova u svetu, otvorio je svoje flagship prodajno mesto u Knez Mihailovoj 2-4.

Otvaranju ekskluzivnog brend shop-a, pored velikog broja predstavnika najvećih trgovinskih lanaca, prisustvovali su i zvezda trep scene Nucci, Voyage, Aleksa Rabrenović i druge poznate ličnosti.

Gosti su imali priliku da probaju više od 30 egzotičnih ukusa, koje se izdvajaju svojim kvalitetom, kao i ujednačenim intenzitetom arome tokom celog perioda konzumacije.

Nakon ostvarenog uspeha na više od 40 tržišta širom sveta, SALT brend je od nedavno pristutan i u Srbiji. Pored novootvorenog shop-a u Knez Mihailovoj ulici, dostupan je i u TC Galerija, Rajićeva i Delta City, kao i na više od hiljadu prodajnih mesta u Srbiji, poput NIS Petrol, Gazprom, OMV, EKO benzinskih stanica i mnogim drugim prodajnim mestima.

SALT je karakterističan po upotrebi isključivo medicinskog nikotina i sočnih aroma, ne stvara katran i ne mora da se puni, već je odmah spreman za upotrebu. Ovaj proizvod može se naći sa 2% i 0% nikotina.

SALT je dostupan u prodaji samo punoletnim osobama.

Budite Povezani

Još vesti

Blog
Milos Miscevit

Otvoren ekskluzivni brend shop SALT

Ekskluzivni brend shop SALT, jedan od najbrže rastućih vape brendova u svetu, otvorio je svoje flagship prodajno mesto u Knez Mihailovoj 2-4. Otvaranju ekskluzivnog brend shop-a, pored velikog broja predstavnika najvećih trgovinskih lanaca, prisustvovali su i zvezda trep scene Nucci, Voyage, Aleksa Rabrenović i druge poznate ličnosti. Gosti su imali priliku da probaju više od 30

Pročitaj Više »
Korpa

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!