Reciklirani prvi jednokratni vejp uređaji u Srbiji – SALT i MASKKING

Povodom Međunarodnog dana planete Zemlje, kompanija WINGATE je u saradnji sa Eko metal-om reciklirala prve zalihe prikupljenih iskorišćenih  jednokratnih elektronskih cigareta SALT i Maskking i time postala prva u Srbiji koja na odgovoran način uspostavlja sistem upravljanja otpadom svojih proizvoda.

Savestan odnos prema životnoj sredini jedan je od najvažnijih strateških opredeljenja kompanije WINGATE, imajući u vidu negativan uticaj baterija, koje se nalaze u uređaju, po okolinu i koje ukoliko se ne odlože na odgovarajući način mogu biti štetne po zdravlje i okruženje. Zbog toga kompanija planira niz akcija da zajedno sa svojim potrošačima podstaknu javnost i podignu svest o važnosti reciklaže jednokratnih elektronskih uređaja.

„Svaki reciklirani uređaj danas nosi poruku „Brinemo o našoj planeti“ i važna je kako za sve nas u Wingate-u, tako i za zajednicu u kojoj poslujemo. Verujem da zajedničkim delovanjem pokazujemo da je svaki doprinos važan i da svako u okviru svojih mogućnosti može uticati da naše okruženje bude čistije. Kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o očuvanju životne sredine ovim primerom želimo i da dodatno skrenemo pažnju javnosti na značaj i potrebu za reciklažom“ izjavio je Mladen Vasić, generalni direktor kompanije WINGATE.

Kompanija WINGATE u Srbiji posluje od 2022. godine. Aktivno učestvuje u prikupljanju potrošenih uređaja u svojim prodajnim objektima i potrošačima svih vejp uređaja nudi mogućnost besplatne reciklaže.

Međunarodni dan planete Zemlje obeležava se svake godine 22. aprila od 1970. godine, u cilju podizanja svesti o značaju očuvanja prirode i sprečavanja negativnih posledica ljudskih aktivnosti po životnu sredinu.

Budite Povezani

Još vesti

Blog
Milos Miscevit

Reciklirani prvi jednokratni vejp uređaji u Srbiji – SALT i MASKKING

Povodom Međunarodnog dana planete Zemlje, kompanija WINGATE je u saradnji sa Eko metal-om reciklirala prve zalihe prikupljenih iskorišćenih  jednokratnih elektronskih cigareta SALT i Maskking i time postala prva u Srbiji koja na odgovoran način uspostavlja sistem upravljanja otpadom svojih proizvoda. Savestan odnos prema životnoj sredini jedan je od najvažnijih strateških opredeljenja kompanije WINGATE, imajući u

Pročitaj Više »
Korpa

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!