SALT I MASKKING SADA DOSTUPNI NA ANANAS.RS

Svesni smo pozitivne rastuće potražnje naših proizvoda, pa smo sada još brži na vašoj adresi. Naime, SALT i MASKKING sa svojim mnogobrojnim ukusima, dostupni su i na Ananas.rs, najvećoj platformi za e-trgovinu. Bukvalno ananas na Ananas.rs-u!

Glavna prednost dostupnosti proizvoda na Ananas platformi jeste brza i jednostavna dostava na teritoriji cele Srbije. Pored dostave na kućnu adresu, omogućeno je preuzimanje porudžbina na preko 50 lokacija Ananas Paketomata, kao i na maloprodajnim mestima koja spadaju u Ananas Paket Zonu.

Pored raznovrsnosti aroma kojima smo posebno posvećeni, uspešno radimo i na širenju svoje prodajne mreže, pa je odatle proizašlo partnerstvo sa ovom platformom.

Poruči ananas sa Ananas.rs-a već danas! Ili ipak mango? A može i banana!

Budite Povezani

Još vesti

Blog
Milos Miscevit

SALT I MASKKING SADA DOSTUPNI NA ANANAS.RS

Svesni smo pozitivne rastuće potražnje naših proizvoda, pa smo sada još brži na vašoj adresi. Naime, SALT i MASKKING sa svojim mnogobrojnim ukusima, dostupni su i na Ananas.rs, najvećoj platformi za e-trgovinu. Bukvalno ananas na Ananas.rs-u! Glavna prednost dostupnosti proizvoda na Ananas platformi jeste brza i jednostavna dostava na teritoriji cele Srbije. Pored dostave na

Pročitaj Više »
Korpa

MOLIMO VAS DA POTVRDITE DA STE STARIJI OD 18 GODINA KAKO BISTE NASTAVILI!